Duyuru

Collapse
No announcement yet.

transcribe (Çıkartamadığınız solo kalmasın)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Program transcribe (Çıkartamadığınız solo kalmasın)

Arkadaşlar bu yazılım istediğiniz bir mp3 dosyası üzerindeki notaları analiz edebiliyor. Ve de muallak nota olayını minumuma indiriyor. Yani doğtu olabilecek notalara yüzdelik değer veriyor Ayrıca çalıştığınız şarkıları yavaşlatabilirsiniz. Güle güle kullanın.

peki nasıl kullanıyoruz bu programı? yani yavaşlatma olayını? biraz kıtımda bu konularda ben

Yorum

Ana ekrandaki araç çubuğunda 25 , 50 ,100 gibi değerler var buradan yavaşlatıyorsun. Fx butonu sayesinde soloyu çıkartmak daha da kolaylaşıyor. Eq bölümünden bassları silip gitarı öne çıkartabilirsiniz. BU program karoeke veya jamplay oluşturmak için kullanılıyor.

Yorum

arkdasşım ben programı kurdum ama solo cıkarmada herhangi bir kolaylık göremedim daha dogrusu şarkıyı yavaşlatmaktan başka bir şey yapamadım

Yorum

Teşekkürler

Yorum

Ses filan gelmiyor programa şarkı atınca ya da ben çıkartamadım,muhtemelen ben yapamadım

Yorum

Harika bir program paylaşım için çok teşekkür ederim.

Yorum

kurdum ama hiç bi şey anlamadım yav...bassları falan azaltıyo,bişeyler ******..bi numarası yok gibi...

Yorum

Çok teşekkürler paylaşımın için hemen deniyeceğim.

Yorum

beyler şarkıyı yavaşlama olayını cok sevdim fakat sesi bozmadan yavaşlatma şansımız varmı

lütfen bilgilendiriniz

Yorum

sese herangi bir şey yapmadan yavaşlatıyor zaten bu program ya da soruyu anlayamadım

Yorum

hani plaklarda deviri değiştirice adamın seside değişirya yavaşlarsa boğuklaşır hızlanırsa inceler işte o bozulmayı yapmadan yavaşlatmayı sormuştum

Yorum

ha tamam evet onu bulan varsa iyi olur ama yapılcağını zannetmiyorum

bir şey buldum denedim oluyor

ordaki işaretlediğim CENTS kısmı çok ince ayar yapıyor ses inceltme kalınlaştırmada
                          yavaşlattıktan sonra ordan hafif bir ayar çekilerek düzeltilebilir

Son güncelleyen slayerarda; 12-09-2009, 19:02.

Yorum

sağol dostum ayarlarıyla uğraşmak akıllıca deneyeceğim

ama yine sorunu tam olarak bulabilen varsa paylaşsın. teşekkürler!
                            Son güncelleyen pogocu; 12-09-2009, 21:31.

Yorum

Ben pek çözemedim kullanmayı öğrenen varmı?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X